Raily Hotels

Railay Hotels richt zich in de eerste plaats aan twee groepen: honeymooners / gezinnen en rotsklimmen backpackers. Gelukkig is er accommodatie voor zowel variërend van bamboe bungalows passen - betonnen drie verdiepingen hotels. De prijzen verdubbelen meestal in het hoogseizoen (november-april). Er zijn zeer grote vraag tijdens X'mas Eve en Oud & Nieuw festival periode. Probeer een dergelijke piek prijs periode te vermijden.


De meeste Railay de begroting resorts zijn te vinden op Tonsai strand. Voor de beste variëteit aan budget accommodatie (houten bungalows), kunt u daar te komen van Railay strand 15 minuten lopen of een paar minuten long-tail boot rijden. De kamerprijzen variëren tussen 700-2000 Baht per nacht.


Railay West is het meest populaire gedeelte met een aantal hotels aan het strand / bungalow operatoren. Terwijl de prijzen lopen sterk uiteen, afhankelijk van kamertype, zijn ze alle prijzen een stuk boven het gemiddelde budget operatie.


Railay-Oosten heeft geen strand hotels / bungalows, accommodatie wordt of terug te zetten vanaf het water of op de heuvels. Veel van de hotels bieden een prachtig uitzicht over de baai en de omliggende bergen.

Misschien vindt u uw mooie hotels te sorteren 'Hotel Name' of 'Rating' of 'Price', zoals hieronder:


Hotels & Resorts