Railay Hotels

Railay Hotellit pyritään ensisijaisesti varauduttu kahteen ryhmään: häämatkalla / perheitä ja kalliokiipeilyä backpackers. Onneksi meillä on majoitus, jotka sopivat sekä vaihtelevat bambusta bungaloweilta konkreettisia kolme tarina hotellit. Hinnat tyypillisesti kaksinkertaistuu sesonkiaikana (marras-huhtikuu). On olemassa erittäin suuri kysyntä X'mas ja uudenvuoden juhlia. Yritä välttää niin huippu hintaa ajan.


Halvat hotellit:
Useimmat Railay talousarvio majoitusta löytyy Tonsai Bay. Paras valikoima majoitusta (majat puusta) yrittää naapurimaiden Ton Sai Beach - 15 minuutin kävelymatkan tai muutaman minuutin pitkän hännän ride - missä huoneissa voidaan oli 700-2000 Baht yön.


Railay West näyttää olevan suosituin alue on useita rannan edessä hotelli / bungalow tarjoajille. Vaikka hinnat vaihtelevat suuresti, jollei huonetyypin mukaan, he kaikki hinnoiteltu leikata yläpuolella keskimääräinen budjetti toimintaa.


Railay East ei rannan edessä hotelli / bungalow, majoitus on joko asetetaan takaisin veteen tai ylös kukkuloille. Monet hotellit tarjoavat hienot näkymät lahdelle ja ympäröiville vuorille.


Saatat löytää ihania hotelleja lajittelemalla "Hotel Name" tai "Rating" tai "Price" alla:


Hotels & Resorts