Railay Hotels

Railay Hotels elsősorban előírja, hogy két csoportra: nászutasok / családok és sziklamászás hátizsákos. Van szállás, hogy megfeleljen mind kezdve bambusz bungalók a konkrét 3 szintes szálloda. Az árak általában megkétszereződik a főszezonban (november-április). Vannak nagyon nagy a kereslet alatt X'mas Éva és újévi fesztivál időszakban. Kérjük, próbáld meg elkerülni egy ilyen csúcs ár alatt.


A legtöbb Railay költségvetési üdülőhelyek találhatók Tonsai strandon. A legjobb különböző olcsó szálláslehetőségeket (faházak), kaphat oda Railay strand 15 perc séta, vagy egy pár perces hosszú farok csónak lovaglás. A szobaárak 700-2000 Baht között mozog egy éjszakára.


Railay West a legnépszerűbb terület több tengerparti szálloda / bungalow található üzemeltetők. Bár az árak nagyon eltérőek, figyelemmel szoba, ők minden áron egy vágás fölött átlagos költségvetési működését.


A Railay Keleten nincsenek tengerparti szálloda / bungalow. Resorts található vissza fekszik a tengerparttól, vagy fel a hegyekbe. Sok szálloda kínál szép kilátással az öbölre és a környező hegyekre.

Előfordulhat, hogy a szép szállást válogató "Hotel Name" vagy "Rating" vagy "Price" az alábbiak szerint:


Hotels & Resorts