Railay Hotels

Hotels in Railay primarly memenuhi keperluan dua kumpulan: berbulan madu / keluarga dan 'rock climbing' backpackers. Mujurlah, terdapat penginapan yang sesuai dengan kedua-dua antara dari banglo buluh untuk hotel cerita konkrit 3. Harga biasanya dua kali ganda pada musim tinggi (November-April). Terdapat permintaan yang tinggi semasa perayaan X'mas malam dan Tahun Baru. Sila cuba untuk mengelakkan tempoh harga puncak.


Cheap Hotels:
Penginapan yang murah Railay yang paling, yang ditemui pada Tonsai teluk. Untuk pelbagai terbaik penginapan bajet (rumah kayu) jiran Ton Sai Beach cuba - 15 minit berjalan kaki atau menaiki beberapa minit ekor panjang - di mana bilik boleh mempunyai untuk 700-2000 Baht malam.


Railay Barat seolah-olah menjadi kawasan yang paling popular dengan beberapa hotel depan pantai / pengendali banglo yang terletak. Manakala harga amat berbeza, tertakluk kepada jenis bilik, mereka semua harga dipotong atas operasi bajet purata anda.


Railay Timur tidak mempunyai hotel depan pantai / banglo penginapan sama ada ditetapkan pulang dari air atau di atas bukit. Banyak hotel menawarkan pemandangan teluk dan pergunungan sekitarnya. Anda boleh memilih oleh pengasingan 'Hotel Name' atau 'Rating' atau 'Price' seperti di bawah:Hotels & Resorts