Railay Hotels

Railay Hotels richt zich primarly aan twee groepen: honeymooners / gezinnen en rotsklimmen backpackers. Gelukkig is er accommodatie voor zowel variërend van bamboe bungalows op beton drie verdiepingen hotels aan te passen. De prijzen verdubbelen meestal in het hoogseizoen (november-april). Er zijn zeer grote vraag tijdens X'mas vooravond en Nieuwjaar festivals. Probeer een dergelijke piek prijs periode te vermijden.


Goedkope Hotels:
De meeste Railay van goedkope accommodatie is te vinden op Tonsai baai. Voor de beste variëteit aan budget accommodatie (houten bungalows) proberen de naburige Ton Sai Beach - 15 minuten lopen of een paar minuten long-tail rit - waar de kamers kunnen worden gehouden voor 700-2000 Baht per nacht.


Railay West lijkt het meest populaire gedeelte met een aantal hotels aan het strand / bungalow operatoren. Terwijl de prijzen lopen sterk uiteen, afhankelijk van kamertype, zijn ze alle prijzen een stuk boven het gemiddelde budget operatie.


Railay-Oosten heeft geen strand hotels / bungalows, accommodatie wordt of terug te zetten vanaf het water of op de heuvels. Veel van de hotels bieden een prachtig uitzicht over de baai en de omliggende bergen. U kunt kiezen door te sorteren 'Hotel Name' of 'Rating' of 'Price', zoals hieronder:


Hotels & Resorts